Založ si blog

Úbohý Andrej Danko, ktorému zostal už len Robert Fico

Liberálne média 28.1.2020 zverejnili súkromný telefonát medzi predsedom parlamentu Andrejom Dankom a ženou, ktorá je dnes obžalovaná z vraždy novinára a jeho priateľky. Počas rozhovoru, ktorý bol zverejnený, si s ňou mal Andrej Danko v roku 2013 dohadovať stretnutie. Či k stretnutiu nakoniec došlo, nie je známe. Podstatné je však to, že boli hrubo porušené práva na ochranu súkromia Andreja Danka.

Nie každý musí byť fanúšik Andreja Danka, aby uznal, že ide o objednaný a dobre zaplatený mediálny lynč, pred voľbami do NRSR. Danko je, aký je. Ako sám povedal, občas koktá, a vety, ktoré rozpráva niekedy nedávajú zmysel. Možno by si pred menom nemal písať titul JUDr. a možno by dokonca ani nemal byť v parlamente. Ktovie. Faktom sú však dve veci. Za prvé, že sa snaží pre Slovensko niečo urobiť a za druhé,  že sa stal obeťou zákerného útoku liberálnych médií. V koho záujme je takáto diskreditácia?

Predseda strany Smer-SD Robert Fico, ktorý sa ho ako jediný zastal, to vo svojej reakcii pomenoval veľmi výstižne. Konanie médií je podľa neho v úplnom súlade so slovenskou liberálnou opozíciou, ktorá chce poškodiť nie len súkromný, ale aj politický život Andreja Danka. Ako ďalej dodáva, v tomto rozhovore neboli uvedené žiadne dôkazy, ktoré by potvrdzovali kriminálnu činnosť Andreja Danka, preto tento rozhovor nemal legitímny dôvod byť zverejnený.

Položme si spoločne otázku, komu z nás by sa to páčilo, keby zrazu nejaká naša súkromná komunikácia bola mediálne zverejnená iba preto, že nemáme liberálne-orientovaný politický názor? Asi nikomu. Takéto praktiky sú hrozbou dokonca aj pre obyčajných Slovákov, ktorí sa kedykoľvek môžu stať ich obeťou. Spomeňme si na praktiky SaS, keď minister Galko nechával odpočúvať novinárov, sekretárky, priateľov.

Kto mohol v roku 2013 vedieť, že táto žena bude obžalovaná z vraždy? Asi nikto. Tieto účelovo konané praktiky nemajú iný dôvod, ako vnútorne rozložiť stabilitu Slovenska a podporiť liberálne-orientovanú opozíciu na čele s Kiskom, TrubanomSulíkom, za asistencie niektorých médií. To, že ku kontaktu s touto ženou mali blízko aj LipšicKollárom, nikoho veľmi nezaujíma. Preto som vďačný Robertovi Ficovi za to, aké stanovisko zaujal voči svojmu kolegovi, ktorý sa stal obeťou mediálnych intríg!

Pellegrini a jeho titul najzbytočnejšieho predsedu vlády

04.02.2020

V marci 2018 bol Robert Fico vo funkcii premiéra nahradený Petrom Pellegrinim. Málokto asi očakával, že vláda vedená Pellegrinim vydrží vládnuť do konca funkčného obdobia, ktoré malo skončiť v roku 2020. Protesty, ktoré prinútili Fica odstúpiť ustali, a Béla Bugár vyzeral byť spokojný so svojím rozhodnutím podporiť novú vládu. Pellegrini sa okolo seba snažil [...]

Pracujúci človek a sociálna spravodlivosť ohrozená neoliberámi!

27.01.2020

Myšlienky neoliberalizmu vo svojej zjednodušenej forme hovoria o tom, že štát funguje vždy zle, trh alebo súkromný sektor funguje vždy dobre, a vrcholom spoločenského vývoja je neobmedzená sloboda jednotlivca. Zástancovia a propagátori týchto myšlienok na Slovensku sú predsedovia pravicových strán Kiska, Truban a Sulík. Slováci by pri pojme neobmedzená sloboda [...]

Robert Fico kontra stredopravá „alternatíva“

25.01.2020

Keď v roku 2015 vrcholila tzv. migračná kríza, štáty V4, do vtedy nie veľmi jednotné, sa spojili proti centrálnemu nariadeniu z Brusela, podľa ktorého mali tieto krajiny prijať migrantov, na základe povinných kvôt. Najhlasnejšími odporcami boli proti týmto opatreniam boli samozrejme Poliaci a Maďari, avšak aj Slovenský postoj bol pomerne jednoznačný a stabilný.Vtedy bol [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 5
Celková čítanosť: 23665x
Priemerná čítanosť článkov: 4733x

Autor blogu

Kategórie